Vastuullisuus on keskeinen osa strategiaamme


Vastuullisuus ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen ovat keskeinen osa strategiaamme, liiketoimintaamme ja jokapäiväistä työtämme. Yhtiömme arvot, strategia ja toimintatavat ovat perustana vastuulliselle toiminnallemme.

Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin, joita tukeaksemme olemme asettaneet ympäristötavoitteita. Olemme laskenut liikkeelle Vihreän joukkovelkakirjalainan (Green Bond) toiminnan kestävyyden parantamiseksi. Green Bond - joukkovelkakirjalaina tukee Reka Kaapelin investointeja tuotekehitykseen ja tuotantoon vastuullisella tavalla.

Asiakkaillemme olemme pitkäaikainen ja vastuullinen kumppani, joka käyttää ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja.

Kaikki kotimaan tuotantolaitokset käyttävät vain CO2 vapaata sähköä tuotteiden valmistamiseen. Tämän lisäksi kaikki Reka Kaapelin tuotantolaitokset lämmitetään vihreällä energialla.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään tuotantoprosesseista syntyvää ympäristörasitusta sekä lisäämme energiatehokkuutta muun muassa tehtaiden led-valaistuksen avulla. Tuotteemme ovat kiertotalouteen mukautettuja sekä ekotehokkaita johtuen korkeasta kestävyydestä äärimmäisissä olosuhteissa.